Objavljen poziv za kupnju 84.836 dionica Vira

Bez autora
Jul 24 2012

Na stranici Zagrebačke burze objavljen je poziv za podnošenje ponuda za kupnju 84.836 dionica Viro tvornice šećera. Poziv je objavilo investicijsko društvo Interkapital vrijednosni papiri d.o.o., temeljem mandata dobivenog od Vira. Kao ponuditelji odnosno kupci na javnoj dražbi mogu sudjelovati domaće i strane pravne ili fizičke osobe koje su u skladu s propisima Republike Hrvatske zastupane po investicijskom društvu koje je registrirani član Zagrebačke burze d.d. Interkapital je ovlašten zastupati ponuditelje u smislu zaprimanja i prijenosa naloga te izvršavanja naloga za račun klijenta, uz primjenu spomenute i drugih mjera za sprečavanje potencijalnog sukoba interesa koje su propisane ovim pozivom. Ako više osoba zajednički podnosi ponudu, moraju navesti nositelja ponude. Račun ponuditelja kod Središnjeg klirinškog depozitarnog društva d.d. (u daljnjem tekstu: „SKDD“) koji de u ponudi biti naveden u skladu sa uvjetima iz ovog poziva, mora glasiti na takvog nositelja ponude.

Objavljen poziv za kupnju 84.836 dionica ViraNa stranici Zagrebačke burze objavljen je poziv za podnošenje ponuda za kupnju 84.836 dionica Viro tvornice šećera.

Poziv je objavilo investicijsko društvo Interkapital vrijednosni papiri d.o.o., temeljem mandata dobivenog od Vira.

Kao ponuditelji odnosno kupci na javnoj dražbi mogu sudjelovati domaće i strane pravne ili fizičke osobe koje su u skladu s propisima Republike Hrvatske zastupane po investicijskom društvu koje je registrirani član Zagrebačke burze d.d.

Interkapital je ovlašten zastupati ponuditelje u smislu zaprimanja i prijenosa naloga te izvršavanja naloga za račun klijenta, uz primjenu spomenute i drugih mjera za sprečavanje potencijalnog sukoba interesa koje su propisane ovim pozivom.

Ako više osoba zajednički podnosi ponudu, moraju navesti nositelja ponude. Račun ponuditelja kod Središnjeg klirinškog depozitarnog društva d.d. (u daljnjem tekstu: „SKDD“) koji de u ponudi biti naveden u skladu sa uvjetima iz ovog poziva, mora glasiti na takvog nositelja ponude.

Kako je i uvodno spomenuto, Interkapitalu je povjerena prodaja ukupno 84.836 (što čini 6,12 % ukupno izdanih) dionica izdavatelja VIRO TVORNICA ŠEDERA d.d., Matije Gupca 254, 33 000 Virovitica, burzovne oznake VIRO-R-A. Predmet prodaje su paketi dionica koji moraju udovoljavati kriteriju iz članka 351. stavak 1. točka 3. ZTK-a u odnosu na svakog ponuditelja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik